Aanmelden

Praktijk en Werkwijze

In vertrouwde handen

Bij Topfysiotherapie Rugcentrum Uden kunt u terecht voor algemene fysiotherapie en manuele therapie, voor sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie (ouderen), oedeemtherapie, psychosomatische fysiotherapie, echografie en shockwave therapie. Het is een expertisecentrum met goed opgeleide mensen. Het centrum heeft een goede naam opgebouwd door zijn kennis, vaardigheden en ervaring. We werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. U bent er altijd in vertrouwde handen.

Klachten onder controle

De fysiotherapeuten en manueel therapeuten van ons centrum begeleiden u bij het herstel van klachten aan gewrichten, spieren en zenuwen of bij het onder controle krijgen van klachten. In onze uitgebreide trainingszaal kunt u onder deskundige begeleiding revalideren. Zo helpen wij u om zo goed mogelijk in het dagelijks leven te kunnen functioneren.

Samenwerking 

Topfysiotherapie Rugcentrum Uden heeft een sterk netwerk en werkt samen met huisartsen, artsen, manueel geneeskundigen, specialisten, diëtisten en  psychologen.

Afspraak maken

U kunt, zonder verwijzing van de huisarts, terecht bij Topfysiotherapie Rugcentrum Uden.
Als u chronische klachten heeft, dan heeft u wél een verwijzing van een specialist nodig.

Een afspraak maken

Adequate service

Wij streven ernaar om binnen 48 uur met u een afspraak voor behandeling te kunnen maken. Daarbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen ten aanzien van de behandelaar en/of afspraaktijd.