Aanmelden

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten die te maken hebben met het bewegen. De fysiotherapeut is specialist in bewegen. Wij onderzoeken de mogelijke oorzaken van uw klachten (zoals zwellingen, pijn en aandoeningen aan pezen, banden, spieren, zenuwen of gewrichten) en brengen de gevolgen daarvan voor het dagelijks functioneren in kaart. Behandeling is noodzakelijk als normaal herstel van de klachten uitblijft. Het kan hierbij gaan om revalidatie, sportblessures, klachten als gevolg van uw dagelijkse werkzaamheden, ziekte, ouder worden. Als fysiotherapeut helpen wij bij de bevordering van uw gezondheid, bij het voorkomen van klachten en bij het genezingsproces.

Onderzoek

Het onderzoek bij een van onze fysiotherapeuten bestaat uit: een intakegesprek, bewegingsonderzoek, eventueel aanvullend onderzoek zoals bijvoorbeeld een echografisch onderzoek.
Samen met u stellen we het einddoel van de fysiotherapie behandeling vast.

Klachten

Fysiotherapie is geschikt voor de behandeling van klachten aan rug, bekken, nek, schouder, elleboog, pols, heup, knie, enkel, voet. Of bij revalidatie na plaatsing van een knie-, heup- of schouderprothese.

Diensten & specialisaties