Aanmelden

Diensten & specialisaties

Topfysiotherapie® Rugcentrum Uden: specialist in bewegen

Topfysiotherapie Rugcentrum Uden is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie (fysiotherapie voor ouderen), psychosomatische fysiotherapie, sportfysiotherapie, echografie en shochwave therapie. Daarnaast kunt u er ook terecht voor medische revalidatietraining en medische trainingstherapie. 

praktijk team dec 2016

Goede informatie

U kunt bij ons altijd terecht met uw vragen. Wij vinden het belangrijk om u altijd zo goed mogelijk te informeren over de aard van uw klachten, over zaken die uw herstel bevorderen of in de weg kunnen staan en uiteraard over de behandeling. Samen met u stellen we het einddoel van de behandeling vast. 

Onderzoek

Het onderzoek bij uw fysiotherapeut bestaat uit:
een intakegesprek, een bewegingsonderzoek om de klacht in kaart te brengen, afhankelijk van de klacht aanvullend onderzoek, bijvoorbeeld een spier- of zenuwonderzoek of echografisch onderzoek.  

Erkende behandelwijzen

Bij het team Topfysiotherapie Rugcentrum Uden bent u in vertrouwde handen voor erkende behandelwijzen. Zo zijn wij u onder meer van dienst voor behandeling en begeleiding van klachten aan:

rug en bekken zoals rugpijn, arthrose, arthritis, hernia,bekkeninstabiliteit
nek zoals arthrose, arthritis, hernia
schouder, elleboog, pols bij pijn bij bewegen, na een operatie bij RSI
heup, knie, enkel, voet na een operatie of bij pijn bij het bewegen
knie-, heup- of schouderprothesen bij revalidatie na een operatie en bij pijnklachten

De behandeling

Deze bestaat uit informeren en adviseren, en kan bestaan uit oefenen en sturen van bewegingen, uit spierkrachttraining, coördinatieoefeningen, het voorzien in hulpmiddelen en, of massage.
Afsluitend evalueren wij met u de behandeling en informeren we -met uw goedkeuring- de huisarts of specialist.