Maak een afspraak Neem contact op

Fysiotherapie Rotterdam

Of je nu last hebt van een blessure na een atletiekwedstrijd, een NK, EK of revalideert van een operatie; pijn of moeite met het bewegen van je lichaam is nooit fijn. We helpen je daarom met gespecialiseerde (sport)fysiotherapie, gevestigd op de atletiekbaan van Rotterdam Atletiek, graag snel en gericht. Het doel is om ook op de lange termijn pijnloos en goed te kunnen bewegen. Onze aanpak kenmerkt zich door de oorzaak aan te pakken en niet alleen te focussen op symptomen.

Samen bewegen naar beter

Ons team van specialisten bij fysiotherapie in Rotterdam denkt graag in de wij-vorm. Zo gaan ze samen met jou op zoek naar de basis van jouw probleem. Vervolgens stellen we een behandelplan op wat ervoor moet gaan zorgen dat jouw klacht verholpen wordt en jij jouw prestatie weer kunt neerzetten. Samen bepalen we jouw doel en werken we toe naar een mooi resultaat. Alles draait bij ons om snel herstel. Daarnaast wordt dat wij-gevoel versterkt doordat de fysiotherapie in Rotterdam onderdeel is van Topfysiotherapie® Delta. Met vestigingen in onder meer Breda, Dordrecht, Tholen en Roosendaal zorgen we er altijd voor dat er snel een fysiotherapeut beschikbaar is voor jou. Bovendien zorgt de overkoepelende vereniging Topfysiotherapie® ervoor dat we altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van fysiotherapie.

Ben je geen sporter of geen lid van Rotterdam Atletiek of ATR? Geen probleem! Onze specialisten zijn voor iedereen bereikbaar.

Heb je een vraag of klacht?

Vraag je je af of wij je door middel van fysiotherapie in Rotterdam kunnen helpen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 076-8200255 of mail jouw vraag naar info@topfysiotherapiedelta.nl.

Locaties & openingstijden

  • Rotterdam
Rotterdam
Ma
13.00 - 22.00
Wo
13.00 - 22.00
Vr
13.00 - 22.00

Adres
Bentincklaan 40
3039 KK Rotterdam

076-8200255
Mail ons

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten