Maak een afspraak Neem contact op

Fysiotherapie Roosendaal

Of je nu last hebt van (terugkerende) pijnklachten, een blessure die maar niet wil herstellen of revalideert van een operatie; pijn of moeite met het bewegen van je lichaam is nooit fijn. We helpen je daarom met gespecialiseerde fysiotherapie, gevestigd bij het Johan Cruijff College, graag snel en gericht. Het doel is om ook op de lange termijn pijnloos en goed te kunnen bewegen. Onze aanpak kenmerkt zich door de oorzaak aan te pakken en niet alleen te focussen op symptomen.

Samen bewegen naar beter

Ons team van specialisten bij fysiotherapie in Roosendaal denkt graag in de wij-vorm. Zo gaan ze samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw probleem. Vervolgens stellen we een behandelplan op wat ervoor moet gaan zorgen dat jouw klacht verholpen wordt en jij jouw prestatie weer kunt neerzetten en beter kan bewegen. Samen bepalen we jouw doel en werken we toe naar een mooi resultaat. Alles draait bij ons om goed en gedegen herstel. Daarnaast wordt dat wij-gevoel versterkt doordat de fysiotherapie in Roosendaal onderdeel is van Topfysiotherapie® Delta. Met vestigingen in onder meer Breda, Dordrecht, Tholen en Rotterdam zorgen we er altijd voor dat er snel een fysiotherapeut beschikbaar is voor jou. Bovendien zorgt de overkoepelende vereniging Topfysiotherapie® ervoor dat we altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van fysiotherapie.

Heb je een vraag of klacht?

Vraag je je af of wij je door middel van fysiotherapie in Roosendaal kunnen helpen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 076-8200255 of mail jouw vraag naar info@topfysiotherapiedelta.nl.

Locaties & openingstijden

  • Roosendaal
Roosendaal
Ma
07.30 - 11:00
Di
07.30 - 17:00
Wo
07.30 - 18.00
Do
07.30 - 11.00
Vr
07.30 - 11.00

Adres
Knipplein 11
4702 GN Roosendaal

076-8200255
Mail ons

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten