Afspraak maken Neem contact op

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is een officiële -geregistreerde- dienst van de sportfysiotherapeut. Hij kijkt naar de sport die men beoefent en naar de sportblessure. Hoe deze is ontstaan en welk behandelplan hier het beste bij past. Het behandelplan is bedoeld om tot optimaal herstel of stabilisatie van de klacht te komen. Soms past ook manuele therapie in het behandelplan. Sportfysiotherapie kan ook worden ingezet voor begeleiding bij sportieve inspanningen.

Sportgerichte revalidatie

Door de ervaring en specialisatie van onze sportfysiotherapeuten zal een revalidatie en/of herstel na een blessure voor de ene sporter er anders uitzien dan bij een andere sporter. Afgestemd op de sport, de uit te voeren taak en het niveau zullen de trainingen aangepast worden. Dit alles met als doel om zo snel mogelijk, verantwoord, de sport te kunnen hervatten.

Samenwerking met sportclubs

Vanuit Topfysiotherapie Oss werken de sportfysiotherapeuten samen met meerdere sportclubs in de regio. Onder andere voor het geven van advies en voorlichting over blessures, het geven van blessurepreventieve oefeningen en hersteltrainingen.

 

Uw sportfysiotherapeuten bij Topfysiotherapie Oss zijn:

Jan Slebus, Carlo Peters (i.o.) & Rick Cornelissen (i.o.)

Diensten & specialisaties