Bel me terug Afspraak maken

Fysiotherapie Moergestel

Of je nu last hebt van je knie door die laatste voetbalwedstrijd, je door je rug bent gegaan door het missen van een afstapje, herstelt van een operatie of dat je steeds meer last krijgt van je schouders; pijn of moeite met bewegen is geen pretje. Dat weten we door onze ervaring maar al te goed. Het gaat om de kern van het probleem, niet enkel de gevolgen. We helpen je met fysiotherapie in Moergestel daarom op een efficiënte, structurele en juiste weg richting de oplossing: pijnloos en beter bewegen.

Samen bewegen naar beter

Bij fysiotherapie in Moergestel denken we echt in de wij-vorm. Onze therapeuten hebben allen hun eigen specialisaties die samen bijdragen aan de oplossing van jouw hulpvraag. We zijn onderdeel van Medisch Centrum Moergestel, waardoor we korte lijntjes hebben naar andere disciplines binnen de gezondheidszorg. Het wij-gevoel vertaalt zich ook naar de manier waarop we met onze patiënten omgaan. In de spreekkamer of oefenzaal gaan we samen op zoek naar de oorzaak van de klacht, stellen samen een behandelplan op en voeren het samen uit.  

Verder zijn we lid van vereniging Topfysiotherapie®.  Een club van een aantal praktijken die onder andere op gebied van wetenschappelijke aanpak, efficiëntie, bedrijfsvoering en innovatie hun handen ineenslaan. Dit zorgt ervoor dat we erg veel kennis en expertise binnen handbereik hebben. Bovendien zorgt de Vereniging Topfysiotherapie® ervoor dat we altijd aan de hoogste standaarden voldoen als het aankomt op de kwaliteit van fysiotherapie.

Kom in contact

Heb je een vraag, klacht, opmerking of wil je eens wat advies aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je met behulp van fysiotherapie in Moergestel graag bij! Bel 013-5133120 of stuur een mail naar info@fysiomoergestel.nl.

 audit keurmerk

Locaties & openingstijden

  • Raadhuisstraat 27
Raadhuisstraat 27
Ma
07.30 - 19.00
Di
07.30 - 21.00
Wo
07.30 - 19.00
Do
07.30 - 21.00
Vr
07.30 - 19.00

Adres
Raadhuisstraat 27
5066 AP Moergestel

013-5133120
Mail ons

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten