Afspraak maken Neem contact op

Coronavirus

Drunen, 7 april 2020

Geachte cliënt,

Het coronavirus heeft Nederland in zijn greep. Dit heeft grote gevolgen voor de Nederlandse samenleving, waarbij de gezondheid van eenieder altijd bovenaan moet staan. Dat zijn we ons terdege bewust.

Wij als zorgverlener voelen ons verantwoordelijk om de gewenste en noodzakelijke zorg te blijven leveren aan de patiënt. Dit om er voor te zorgen dat hij/zij geen achterstand op loopt bij het herstel. 

Wij proberen bij uw behandeling de richtlijnen van het RIVM en KNGF zo veel mogelijk te hanteren voor zowel uw gezondheid als de onze. Wij nemen intensieve hygiënische maatregelen zoals het schoonmaken van onze werkplek na elke cliënt, geen handen schudden, weglaten van lectuur in de wachtkamer, geen speelgoed in de wachtkamer, geen afsprakenkaartjes mee geven en geen snoepjes op de balie. Op alle behandelkamers en bij de balie is desinfectie middel aanwezig. Tevens gebruiken de therapeuten beschermingsmiddelen zoals mondkapjes, handschoenen en veiligheidsbrillen. Op een dagdeel zullen er minder therapeuten werkzaam zijn met als gevolg minder cliënten in de wachtruimte, zodat 1,5 meter afstand houden reëel is.

De praktijk blijft open voor zowel de huidige als nieuwe cliënten, er zal echter een ander werkwijze gehanteerd worden. De manier van werken zal door de therapeut in samenspraak met u besproken worden.

 • Handtherapie op praktijk: ’spoedgevallen’ indien geen uitstel van behandeling mogelijk is vanwege risico op restschade voor functioneren.
 • Handtherapie op afstand: hands-on behandeling niet noodzakelijk, begeleiding telefonisch en/of via videobellen mogelijk.
 • Handtherapie wordt uitgesteld: duur van uitstel afhankelijk van beloop van de klachten en corona maatregelen. Contact wordt via de mail en/of telefonisch onderhouden met cliënt.

De openingstijden van praktijk zullen per week verschillen, afhankelijk van het aantal cliënten. Telefonisch zal de praktijk dagelijks van 08:00 – 12:00 bereikbaar zijn.

Indien u behandeling op praktijk volgt, graag onderstaande punten in acht nemen;

 • Zorg dat u niet te vroeg komt en lang in de wachtkamer hoeft te wachten
 • Was uw handen voor aanvang van de behandeling. Zoals hierboven reeds omschreven is desinfectiemiddel aanwezig
 • Neem een handdoek mee
 • Bel uw afspraak af indien u zelf symptomen vertoont als grieperig, verkouden, hoesten. 

Wij hopen zoals iedereen dat er zo snel mogelijk een einde komt aan deze situatie. Mochten er wijzigingen zijn in de maatregelen die wij nemen of wijzigingen zijn in de richtlijnen van het RIVM en KNGF dan zullen wij dat zo snel mogelijk aan u kenbaar maken. 

Mocht u over bovenstaande nog vragen hebben, dan kunt u met ons telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 0416-745165 of mailen naar info@handencentrumdelangstraat.nl 

Hopend u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Team Handencentrum de Langstraat/Handencentrum Weert

 

Handtherapie Drunen en Weert

Of je nu last hebt van een tennisarm vanwege veelvuldig computerwerk, je een vervelende gekneusde pols hebt door het sporten, of je andere klachten in je vingers, handen of armen hebt waarmee je al een tijdje rondloopt; als je een klacht hebt in de lichaamsdelen die je het meest gebruikt, dan is dat extreem vervelend. Daarom helpen we je met handtherapie in Drunen graag, om zo snel mogelijk van deze klachten af te komen.

Samen bewegen naar beter

Met behulp van handtherapie in Drunen en Weert gaan we graag samen op zoek naar de oplossing. We denken in de wij-vorm, dus gaan we samen met jou op zoek gaan naar de oorzaak van je klacht. Het genezingsproces gaat namelijk vele malen beter, als de achterliggende oorzaak ervan duidelijk is. Vervolgens stellen we een behandelplan op, wat ervoor gaat zorgen dat we je zo efficiënt en effectief mogelijk van je klacht afhelpen.

Die wij-vorm waarin we denken wordt ook nog extra versterkt doordat we lid zijn van een groter geheel, namelijk: Topfysiotherapie®. Dit is een vereniging met veel leden, waardoor kennisdeling voor ons een belangrijke pijler is. Verder zorgt deze vereniging ervoor dat we altijd aan de hoogste en meest recente kwaliteitseisen voldoen op het gebied van handtherapie.

Locaties & toegankelijkheid

We bieden handtherapie op onze hoofdlocatie in Drunen en op onze nevenvestigingen in Zaltbommel, Weert en 's-Hertogenbosch (Engelen). Daardoor beschikken we altijd over een handtherapeut in jouw regio.

 • Gezondheidscentrum Drunen: rolstoeltoegankelijk, gratis parkeermogelijkheid met invalideparkeerplaatsen.
 • Integraal Gezondheidscentrum Zaltbommel: gratis parkeermogelijkheid, geen invalideparkeerplaats en geen lift aanwezig. Indien u slecht ter been bent, dit graag aangeven tijdens het maken van een afspraak. Er zal dan een geschikte ruimte gereserveerd worden.
 • Gezondheidscentrum Topzorg Weert: rolstoeltoegankelijk en gratis parkeermogelijkheid.
 • Gezondheidscentrum de Lage Leun (Engelen): rolstoeltoegankelijk, gratis parkeermogelijkheid met invalideparkeerplaats.

 

Heb je een vraag of klacht?

Heb je een vraag over handtherapie in Drunen en Weert, of twijfel je of we je kunnen helpen bij je klacht? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 0416-745165. Of mail je vraag naar info@handencentrumdelangstraat.nl.

Locaties & openingstijden

 • Drunen
 • Zaltbommel
 • Weert
 • Engelen
 • Telefonische bereikbaarheid
Drunen
Ma
08.00 - 21:00
Di
08.00 - 21.00
Wo
08.00 - 17.00
Do
08.00 - 21.00
Vr
08.00 - 17.00

Adres
Tinie de Munnikstr. 29
5151 VW Drunen

0416-745165
Mail ons
Contact

Zaltbommel
Ma
13:00 - 16:30
Di
12.00 - 20.00
Wo
09.00 - 17.00
Vr
08.30 - 16:00

Adres
De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel

0416-745165
Mail ons
Contact

Weert
Ma
17.00 - 21.00
Do
12.30 - 21.00
Vr
08.00 - 11:30

Adres
Bernhardlaan 8
6006 ZP Weert

0495-745035
Mail ons
Contact

Engelen
Ma
8.00-13.00
Vr
13.00-17.00

Adres
Kraanvogellaan 13
5221 GA Engelen/ 's-Hertogenbosch

0416-745165
Mail ons
Contact

Telefonische bereikbaarheid
Ma
08.00 - 17.00
Di
08.00 - 17.00
Wo
08.00 - 17.00
Do
08.00 - 17.00
Vr
08.00 - 17.00

Adres
BALIE
Klik op de gewenste locatie voor een telefoonnummer.

Contact

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten

Leer ons team kennen