Maak een afspraak Neem contact op

Uw Topfysiotherapeut informeert u nader

Wilt u meer weten over beweegklachten, stelt u dan gerust uw vragen, of gaat u naar het folderoverzicht op deze site. Hier vindt u een uitgebreide lijst met basisinformatie over diverse aandoeningen. De lijst wordt aangevuld en actueel gehouden als dat aan de orde is. Voor informatie over diverse aandoeningen die we met fysiotherapie kunnen behandelen, kunt u kijken op het overzicht van de folders van Topfysiotherapie. Wij raden u aan uw vragen met onze behandelend fysiotherapeut te bespreken. Deze stemt -in samenspraak met u- de informatie het beste af op úw klacht.

Oefenprogramma's 

Wij bieden u ook praktische oefenschema's aan. U kunt ze downloaden en printen zodat u de informatie gemakkelijk kunt gebruiken bij het uitvoeren van uw oefeningen. Uw fysiotherapeut bespreekt met u de oefeningen die van toepassing zijn op uw situatie. Heeft u er vragen over, aarzelt u dan niet om ze te stellen. Wij zijn u graag en goed van dienst. De Oefenschema's van Topfysiotherapie hebben we overzichtelijk voor u bij elkaar gezet.

In overleg met uw fysiotherapeut

Over de keuze van de oefeningen die geschikt zijn in uw situatie geven wij uitleg tijdens de behandeling. Topfysiotherapie Goirle raadt u altijd aan de oefeningen met uw fysiotherapeut te bespreken. 

Fysiotherapeut Goirle Fysiotherapie Manuele therapie om in beweging te blijven