Maak een afspraak Neem contact op

Aanmelden 
met of zonder verwijzing van arts of specialist

U kunt zich, met of zonder verwijsbrief van de huisarts, aanmelden voor behandeling.

Aanmelden fysiotherapie Goirle

Aanmelden kan
• persoonlijk, aan de balie van de praktijk in het Gezondheidscentrum Oranjeplein Goirle
• telefonisch via 013- 534 73 10
• direct via deze site: via de button 'afspraak maken'

Afspraak maken

met fysiotherapeuten van het Gezondheidscentrum Oranjeplein 2a Goirle, telefoon 013- 534 73 10.   

• Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om de afspraak met u in te plannen
• Via de menubutton Elektronisch Intake Dossier kunt u uitgebreid uw pijnklacht aan ons doorgeven. Wij bellen u zo snel mogelijk terug om een afspraak met u vast te leggen.

Belt u om een afspraak te maken? Als u in de gelegenheid bent, zou u dit, indien mogelijk, bij voorkeur in de ochtenduren willen doen? Wij hoeven dan zo min mogelijk onze lopende behandelingen te onderbreken.


Waarom bewegen

Wij werken niet alleen om klachten te verminderen, maar adviseren u ook graag over voldoende lichaamsbeweging: hierdoor gaat u zich fitter voelen, werkt uw spijsvertering beter, slaapt u lekkerder, blijft uw gewicht beter op peil, wordt uw ademhaling beter: kortom, u voelt zich meer ontspannen.


Informatie over de Ziektekostenverzekering 2019: Fysio Goirle adviseert u volgens de informatie van het KNGF

Voor meer dan de helft van de Nederlanders is fysiotherapie dé reden om een aanvullende verzekering te nemen. Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie geeft een overzicht van de beste zorgpolissen met aanvullende verzekeringen die voldoende dekking bieden voor fysiotherapie. Informeert u ook gerust bij onze praktijk. U kunt de informatie ook vinden op de website De Fysiotherapeut, hier vindt u checklijsten en overzichten:

www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd.


 

Patiënten beoordelen Fysiotherapie Goirle Oranjeplein met een 9.

Voorjaar 2017. Patiënten beoordelen Fysiotherapie Keyzer Van Roon het afgelopen jaar met een 9. Wij pakken onze zorg voor u professioneel en oprecht op. Daarom danken wij u voor deze mooie beoordeling. Heeft u vragen of suggesties, wij horen het altijd graag van u.

https://www.facebook.com/fysiotherapeutgoirle/videos/970475599753732/

 

Fysiotherapie Goirle Patient geeft de praktijk een 9


Persoonlijk behandelplan: u -de patiënt- staat centraal

Binnen de praktijk staat u, de patiënt, centraal. Met een effectieve manier van werken, zoomen wij samen met u in op een optimaal behandelresultaat in een zo kort mogelijke periode. Het team Topfysiotherapie® Keyzer en Van Roon werkt volgens de nieuwste inzichten op het vakgebied: u bent er altijd in vertrouwde handen. U kunt er terecht met al uw vragen die te maken hebben met klachten bij het bewegen. Bij hoofdpijn, rugpijn, nekpijn, schouderpijn, (lage)rugklachten, aangezichtspijn, kaakpijn, RSI... bij alle vormen van klachten bij het bewegen onderzoeken wij de klacht en stellen we een persoonlijk behandelplan met u op. Jong en oud: kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen, allen zijn welkom in onze praktijk voor een goed advies van de fysiotherapeut en een behandeling op maat om u zo spoedig mogelijk van uw klacht af te helpen of te helpen de klacht optimaal te verminderen.Vraag stellen of afspraken wijzigen: belt u bij voorkeur in de ochtend

Heeft u een vraag aan uw fysiotherapeut of bent u genoodzaakt om een afspraak te wijzigen, wilt u dan bij voorkeur contact opnemen in de ochtend. Op deze tijden is er aan praktijkondersteuner aanwezig.

Geannuleerde afspraken die niet binnen minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.