Maak een afspraak Neem contact op

Route & informatie over het maken van een afspraak

Stel uw navigatiesysteem in op 'Kalverstraat Goirle'

Stelt u uw navigatiesysteem in op Kalverstraat Goirle. U krijgt dan de beste aanlooproute om bij de praktijk te komen en voor de deur te parkeren (met de blauwe schijf, u kunt ook een parkeerschijf ophalen bij onze balie).

Parkeren is gratis

Parkeren is gratis met blauwe parkeerschijf: voor de deur op het Oranjeplein. Pal naast de praktijk is ook een parkeergarage, dit is aan de zijkant van het Gezondheidscentrum, aan de Kalverstraat. Parkeren kan ook vlakbij, achter Albert Heijn en op de Tilburgseweg. Vanaf P Albert Heijn wandelt u langs het gemeentehuis naar het Gezondheidscentrum.

Afspraak maken zonder verwijsbriefje

Goede manieren om met uw fysiotherapeut een afspraak te maken:

• zonder verwijsbriefje- langskomen
• met een verwijsbriefje langskomen
• telefonisch contact opnemen met 013 5347310
• onder het hoofdstuk 'Afspraak maken' kunt u online uw gegevens invullen, wij bellen u z.s.m. terug (rode knop rechtsboven in het scherm)
• het uitgebreide Elektronisch Intake Dossier op onze website invullen.

Bij een telefonische afspraak: belt u -bij voorkeur- 's morgens om uw afspraak te maken.

Afspraken wijzigen of vragen stellen

Wilt u een afspraak wijzigen, of heeft u vragen, neemt u dan bij voorkeur contact op: op maandagochtend, woensdagochtend of donderdagmiddag, dan is onze administratief medewerkster aanwezig.

Zorg dicht bij huis

De praktijk is per januari 2013 verhuisd naar het nieuwe GezondheidsCentrum Oranjeplein aan het Oranjeplein in hartje Goirle. u vindt er, dicht bij huis, alle zorg onder één dak. Van huisarts, tandartsen, fysiotherapeuten, apotheek, diëtetiek, podotherapie, verloskundige, laboratoriumdiagnostiek, logopedie, thuiszorg tot ergotherapie. U bent van harte welkom in de fraaie nieuwe, moderne praktijk van Keyzer en Van Roon. Ons team staat voor een uitstekende zorg in fysiotherapie. Wij onderhouden goede contacten met onder andere artsen, specialisten en zorgnetwerken buíten en binnen het Gezondheidscentrum Oranjeplein. Wij hebben de stap naar dit medische centrum in het hart van Goirle genomen om u op de best mogelijke manier van dienst te kunnen blijven, in een moderne praktijk die geheel voldoet aan de hedendaagse eisen voor een praktijk met een hoge servicegraad. Door de onderlinge samenwerking in het centrum kunnen we u nog adequater helpen als de situatie erom vraagt. Wilt u eerst eens een kijkje komen nemen? Wij heten u van harte welkom.