Maak een afspraak Neem contact op

Vragen over Corona

Aangepaste opening praktijk

Omdat we uw gezondheid altijd voorop stellen zijn aanpassingen in de manier van behandelen noodzakelijk. We volgen daarvoor het advies van de overheid.  U kunt uiteraard op onze dienstverlening vertrouwen echter op een andere manier dan u van ons gewend bent.  

Wij blijven bereikbaar maar zullen u zoveel mogelijk op afstand, dat wil zeggen telefonisch of met behulp van een videoconsult, bijstaan bij uw klacht of revalidatie. 

Bij nieuwe aanmeldingen, of mensen die al onder behandeling zijn en waarbij het noodzakelijk is dat deze mensen gezien worden,   zijn wij  genoodzaakt een telefonische screening met u door te nemen en in overleg met de huisarts of de specialist te beoordelen of behandeling noodzakelijk is en hoe we deze op een verantwoorde manier kunnen aanbieden. 

Valt u binnen de door het RIVM beschreven risicogroep, heeft u koorts, hoest u, bent u verkouden of voelt u zich ziek? Neem dan telefonisch contact op en kom niet naar de praktijk.

Wij houden u zoveel mogelijk via de site, de afsprakenApp of telefonisch op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen. Bij vragen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken op 013-5347310

Fysiotherapie Goirle

Heb je last van hoofdpijn, misschien wel door drukte op het werk of door een belaste houding? Heb je door een blessure steeds meer pijn aan je schouders? Moet je revalideren na een knie-operatie? Pijn of moeite met bewegen is nooit fijn, dat snappen we bij Topfysiotherapie® Keyzer en Van Roon. Daarom bieden we met fysiotherapie in Goirle een manier om je zo snel en effectief mogelijk weer beter te laten bewegen.

Gezondheidscentrum Oranjeplein

Topfysiotherapie® Keyzer en van Roon maakt onderdeel uit van Gezondheidscentrum Oranjeplein. Alle direct toegankelijke zorg bij jou in de buurt is hier vertegenwoordigd. Huisarts, apotheek, thuiszorg, tandarts, fysiotherapie, diagnostiek, podotherapie, psychologie, diëtiek, ergotherapie, logopedie, verloskunde en personal coaching; hier vind je alles onder één dak. Dat de zorg centraal is ondergebracht in een eigentijds gezondheidscentrum zodat je voor al deze specialismen op één locatie terecht kunt, is één, daarnaast zorgen we ervoor dat de hulp die je vraagt goed is georganiseerd. Je vindt hier kwaliteit in zorg, en een klantvriendelijke benadering. Samen bewegen we naar beter. Voor diverse klachten ontwikkelen we innovatieve producten om zo de klacht te verminderen, je conditie te verbeteren of om je te behoeden voor gezondheidsproblemen. We doen er alles aan om zwaardere zorg te voorkomen. Of je nu jong bent of oud, chronisch ziek bent of niet. Door samenwerking en korte lijnen met de zorgverleners in het gezondheidscentrum helpen we je zo snel en goed mogelijk.

Samen bewegen naar beter

Beter bewegen, dat doen we graag samen. Bij fysiotherapie in Goirle hebben we dan ook een wij-gevoel. Samen met jou gaan we op zoek naar de oorzaak van je klacht en werken we aan de oplossing.

Het wij-gevoel heeft bij Topfysiotherapie Oranjeplein Goirle een extra dimensie. We zijn namelijk lid van de Vereniging Topfysiotherapie®. Een vereniging die ervoor zorgt dat we kennis kunnen delen met vele andere specialisten, en die er bovendien voor zorgt dat we altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie, zo wordt je altijd op de best mogelijke manier geholpen.

Locaties & openingstijden

  • Oranjeplein 2a Goirle
Oranjeplein 2a Goirle
Ma
08.00 - 20.30
Di
07.00 - 18.00
Wo
08.00 - 18.00
Do
07.00 - 20.30
Vr
08.00 - 17.00

Adres
Oranjeplein 2a
5051 LW Goirle

013 534 73 10
Mail ons
Contact

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten

Leer ons team kennen