Online afspraak maken/Patientenportaal

Dhr. E. (Eric) van den Bogaard

10

Eric van den Bogaard, oefentherapeut Cesar 

‘Ik ben gespecialiseerd in de houding- en bewegingspatronen van het bewegingsapparaat'. De oefentherapeut Cesar is dé specialist wanneer het gaat om lichamelijke klachten die ontstaan uit het houding- en/of bewegingsgedrag. Maar ook wanneer er klachten ontstaan door een bepaalde lichamelijke aandoening of ziekte welke invloed heeft op de houding of het bewegen. 

Oefentherapie en structurele oplossingen

Als Oefentherapeut Caesar ga ik voor structurele oplossingen van lichamelijke klachten en blessures. Door het optimaliseren van de dagelijkse handelingen worden klachten voorkomen, verholpen en tot het minimum beperkt. ’Door middel van lichamelijk onderzoek en testen wordt onderzocht waar de klacht in het lichaam ontstaat of ontstaan is. Na dit onderzoek wordt een analyse van het houding- en of bewegingsgedrag gemaakt om het ontstaan van de klacht(-en) zichtbaar te maken.

Persoonlijk plan

Vervolgens wordt in samenspraak met u een persoonlijk behandeldoel en behandelplan opgesteld. Het behandeldoel zal bestaan uit de volgende onderdelen:

Uiteindelijk wordt u zelfredzaam in het voorkomen van uw klacht en bent u zich bewust wat te doen bij eventuele terugkerende klachten.

Speciale aandachtsgebieden

Erkend therapeut

Eric van den Bogaard is in juli 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als Oefentherapeut Cesar. Eric is aangesloten bij het kwaliteitsregister voor Paramedici. 

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met