Patientenportaal Online afspraak maken

Gezondheidscentrum Drunen bijna klaar!

thumb DSC 0321 1024
02/09/2016

Het gezondheidscentrum in Drunen is bijna klaar!


 

En wat wordt het prachtig! Na jaren gewacht te hebben kunnen wij vanaf oktober onze patiënten van harte welkom heten in onze gloednieuwe praktijk. Er zijn zes mooie, ruime behandelkamers, een grote zaal voor de kinderfysiotherapie en geriatriefysiotherapie en door de verschuifbare wand kan deze ruimte betrokken worden bij de ruime oefenzaal. Zelfs de wachtkamer is de bezichtiging al waard. 

In het gebouw komen een groot aantal eerstelijns zorgverleners die zich hebben verenigd onder de naam GezondheidsCentrum Drunen (GCD) en een buitenpolikliniek van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ).

Op 15 september worden de sleutels overgedragen aan de eerstelijns zorgverleners. Zij kunnen dan gaan starten met de definitieve inrichting. Het ziekenhuis start begin oktober met de definitieve inrichting. 

De eerstelijns zorgverleners die zich in het centrum vestigen zijn onder meer huisartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen en de apotheek. Het GCD staat voor geïntegreerde patiëntenzorg onder één dak. Dit houdt in dat de zorgverleners hun zorg voor patiënten vanuit één gebouw afstemmen. Op 3 oktober nemen zij het GCD in gebruik. Dan is het nog even wachten op de buurman. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis opent naar verwachting eind oktober zijn deuren. In de nieuwe buitenpolikliniek gaan diverse vakgroepen spreekuur houden. Patiënten kunnen er bovendien terecht voor bloedafname, radiologie, echografie en hartfilmpjes. 

Feestelijke open dag

Uiteraard wordt het nieuwe pand in Drunen feestelijk geopend en wel met een open dag waar iedereen welkom is. De open dag staat vooralsnog gepland voor 26 november. Nadere berichtgeving hierover volgt nog.

Informatiebijeenkomst voor verwijzers

Begin november organiseert het JBZ een informatieavond in de nieuwe locatie voor huisartsen uit de regio. Tijdens deze avond zijn er verschillende medisch specialisten aanwezig. Huisartsen ontvangen binnenkort hierover meer informatie en een uitnodiging.

Nieuwkuijk

Vanaf het moment dat de locatie Drunen van het JBZ opent, sluit de tijdelijke locatie Nieuwkuijk van het JBZ op de Middelweg 2. Hier vindt momenteel bloedprikken, röntgen, echo en het maken van fundusfoto’s plaats. Op dit moment wordt er gezocht naar een alternatieve locatie in Nieuwkuijk voor bloedprikken en het maken van fundusfoto’s.

Dienstverlening in het Gezondheidscentrum Drunen

-       Huisartsenpraktijk Dillenburg

-       Huisartsenpraktijk Drunen

-       Apotheek het Quadraat

-       Topfysiotherapie Drunen

-       Podotherapie van Gellecom

-       Gezond Werken Langstraat

-       Psychologenpraktijk Kobussen & Partners

-       Topfysiotherapie Handencentrum de Langstraat

-       Logopedie & Logodpedie4kids Anja Kraan

-       Diëtistenpraktijk de Langstraat

-       Thebe

-       Ergotherapie Drunen

-       Sensereen: praktijk voor Systeemtherapie Naima Salhi

Wij kunnen nu al niet wachten om er aan de slag te gaan! Nog even geduld.  

Voor meer foto's klik GCD.mov  

 


Terug naar het overzicht