Patientenportaal Afspraakformulier

Diensten & specialisaties

Specialistisch kinderspreekuur GCD

Mijn kind..
..heeft last van groeipijn.
..heeft een afwijkende stand van voeten en/of benen.
..heeft pijn in zijn/haar hiel.
..is hypermobiel.
..loopt op zijn/haar tenen.
..heeft pijn/vermoeidheid in voeten, knieën, benen, heup en /of rug.
..loopt niet graag.
..heeft pijn tijdens of na het sporten.

Herkenbaar? Of zijn er andere vragen? Mogelijk kan ons specialistisch kinderspreek uur jullie helpen.

Hoe werkt het?

Elke 4-6 weken is er een specialistisch spreekuur. Zie hieronder de data en tijden. Hiervoor kun je je aanmelden, door een mail te sturen naar lotte@podotherapievangelle.com of te bellen naar 073-5111750. Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst die alvorens de afspraak teruggestuurd dient te worden. Hierdoor kunnen de kinderfysiotherapeut en de kinderpodotherapeut voorbereid de afspraak in gaan. Er wordt een afspraak gepland van 30 minuten, hierin wordt de hulpvraag onderzocht en alle vragen beantwoord. Vervolgens wordt er met jullie besproken of een behandeltraject nodig zal zijn, dit kan een combinatie traject zijn of alleen individueel bij de kinderfysiotherapeut of kinderpodotherapeut. Indien er geen behandeltraject nodig is, zal dit ook niet gestart worden.

Kosten

Aan de afspraak van 30 min in het specialistische kinderspreekuur zijn kosten verbonden, dit wil zeggen dat er één consult kinderfysiotherapie gedeclareerd wordt; 18x vergoed vanuit de basisverzekering. En één consult kinderpodotherapie gedeclareerd wordt; vergoed vanuit de aanvullende verzekering afhankelijk van de polis.

Data en tijden:

Donderdag 15 oktober 2020 om 16.00 uur – 17.00 uur.

Dinsdag 24 november 2020 om 15.30 uur – 16.30 uur.

Locatie: Gezondheidscentrum Drunen, beneden meteen rechts af gedeelde wachtkamer van Topfysiotherapie Drunen en Podotherapie van Gellecom.