Neem contact op Specialisaties

Het team Topfysiotherapie Dongen bestaat uit ervaren fysiotherapeuten. Het is een actieve, innovatieve organisatie die u met een breed dienstenpakket graag uitstekend van dienst is. Bij Topfysiotherapie Dongen kunt u terecht voor:

Daarnaast zijn wij aangesloten bij meerdere regionale en landelijke netwerken:

De fysiotherapeut is er voor iedereen. Als je niet kunt bewegen, als je niet durft te bewegen, als je moeite hebt met bewegen of meer moet bewegen. Voor groot en klein, voor jong en oud. Uw fysiotherapeut onderzoekt, behandelt en adviseert, informeert en motiveert tot het uitvoeren van oefeningen en tot beter bewegen. Samen met u werkt uw fysiotherapeut eraan om herhaling van klachten te voorkomen. Er is een samenwerking met diverse andere zorgdisciplines.

Het team Topfysiotherapie® Dongen bestaat uit ervaren fysiotherapeuten. U heeft geen verwijsbriefje nodig voor behandeling bij de fysiotherapeut.

Fysiotherapie en gespecialiseerde fysiotherapie

U kunt bij ons terecht voor algemene en voor gespecialiseerde fysiotherapie. Al onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Aanmelden

U kunt zich, zonder verwijzing van de huisarts, aanmelden voor behandeling. Bij het maken van afspraak proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen binnen de mogelijkheden van onze agenda.

Afspraak maken

Topfysiotherapie® Dongen is bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur op 0162-313320.

Indien u het antwoordapparaat inspreekt, wilt u dan zo vriendelijk zijn uw naam en telefoonnummer in te spreken, dan bellen wij u uiterlijk de volgende werkdag terug.