Neem contact op Specialisaties

ZwangerFit!

Gefeliciteerd met je zwangerschap! De zwangerschap is een bijzondere periode in je leven waarin er ook veel verandert, zowel lichamelijk als emotioneel.

Vanaf de 16e week van je zwangerschap tot en met 9 maanden na je zwangerschap kun je mee doen met de ZwangerFit cursus.

De cursus bestaat uit een gedeelte theorie, waarbij dieper wordt ingegaan op de bevalling zelf en op ontspannings- en ademhalingstechnieken. Daarnaast worden er trainingen verzorgd om op een veilige en verantwoorde manier je conditie en fitheid te optimaliseren. Het doel van de training is het verbeteren en/of behouden van de algemene conditie, en het optimaliseren van bepaalde spiergroepen, zoals bekkenbodem-, rug- en buikspieren. Zo kunnen klachten worden voorkomen of verminderd.

Tijdens de trainingen wordt er gebruik gemaakt van cardio-fitnessapparatuur, van muziek, en bijvoorbeeld van grote ballen, gewichtjes en elastische banden. Ook wordt er een partneravond georganiseerd waarin de beleving en de rol van je partner aan bod komt.

Locatie cursus                                   

Topfysiotherapie® Dongen

Glorieux 7

5101 XS Dongen

dongen@topfysiotherapie.nl
                                                                                                      

Kosten: 10 lessen á 1 uur voor € 100,-
Tijd: dagen en tijden kunnen variëren per cursus.

Vooraf of achteraf kun je de cursus aanvullen met losse lessen zodat jij je hele zwangerschap actief blijft! De kosten daarvoor zijn 45 euro/maand. Veel zorgverzekeraars vergoeden deze cursus (geheel of gedeeltelijk), controleer daarom je polisvoorwaarden!

Voor aanvullende informatie of aanmelden kun je contact opnemen via telefoonnummer 0162-313320, of je kunt je melden op de praktijk.

Ik wens je een hele fijne en actieve zwangerschap toe en hopelijk tot ziens!

Jiska Valenteyn

Diensten & specialisaties