Neem contact op Specialisaties

❗️CORONA UPDATE ❗️

Indien u een afspraak heeft bij ons verzoeken wij u vriendelijk onderstaande richtlijnen te volgen:

  • Kom op de afgesproken tijd naar binnen (max. 5 min. voor aanvang), zodat de tijd die u doorbrengt in de wachtkamer zo kort mogelijk is;
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Kom alleen of met maximaal 1 begeleider;
  • Raak niets aan in de wachtkamer en behandelkamer. U kunt tijdelijk geen gebruik maken van onze koffiemachine en lees-/speelmateriaal;
  • Vermijd toiletbezoek;
  • Neem uw eigen handdoek mee;
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.

Wij staan klaar met ons hele team om u te helpen!

Team Topfysiotherapie Dongen

veilig naar de fysiotherapeut

Fysiotherapie Dongen 

Heb je moeite met lopen, nadat je een tik hebt gehad op je enkel? Krijg je steeds meer last van je rug door dagelijkse werkzaamheden? Of heb je een operatie gehad, waarvan je graag snel herstelt? Wat het euvel ook is, als je pijn of moeite hebt tijdens het bewegen, dan is dat altijd erg vervelend. Dat weten we maar al te goed, en daarom helpen we je met fysiotherapie in Dongen graag snel op weg naar pijnloos en moeiteloos bewegen.

Wij zijn aangesloten bij meerdere regionale en landelijke netwerken:

  • Schoudernetwerk voor mensen met schouderklachten.
  • Claudicationetwerk voor mensen met perifeer vaatlijden als claudicatio (etalagebenen).

Samen bewegen naar beter 

Bij fysiotherapie in Dongen hebben we een wij-gevoel en gaan we altijd samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw klacht. De fysiotherapeut stelt samen met jou een behandelplan op, waarna hij er met behulp van oefeningen, tips en huiswerk voor zorgt dat je zo snel mogelijk herstelt. Alles om ervoor te zorgen dat jij ook weer zo snel mogelijk jouw dagelijkse bezigheden weer pijnloos en met plezier kan doen.

Dat wij-gevoel dat we hebben wordt gesterkt doordat we met fysiotherapie in Dongen lid zijn van de vereniging Topfysiotherapie®. Hierdoor hebben we erg veel kennis en expertise onder een dak. Bovendien zorgt Topfysiotherapie® ervoor dat we altijd voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van fysiotherapie.  

Heb je een vraag of klacht? 

Heb je een klacht, maar weet je niet zeker of fysiotherapie in Dongen je kan helpen? Neem contact met ons op! Dat kan via: (0162) 313320 of door een mail te sturen naar: dongen@topfysiotherapie.nl. Heb je liever dat wij je terugbellen? Dat kan ook. Klik hier en vul je naam en telefoonnummer in. Wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug.

banner nvfk

Locaties & openingstijden

  • Hoofdlocatie
Hoofdlocatie
Ma
8.00 - 18.00
Di
8.00 - 20.00
Wo
8.00 - 18.00
Do
8.00 - 17.00
Vr
8.00 - 18.00

Adres
Glorieux 7
5101 XS Dongen

(0162) 313320
Mail ons
Contact

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten

Leer ons team kennen