Afspraak maken Online afspraak maken

In 12 weken een actiever leven en vermindering van pijn

Heb je artrose in heup of knie en wil je dolgraag actiever in het leven staan? Dan heeft Topfysiotherapie Delta voor jou een verantwoord en effectief beweegprogramma op maat. We beloven je minder last van pijn en stijfheid, meer bewegingsvrijheid en zin om te bewegen. Zo scheppen we samen de juiste voorwaarden voor een actief leven.

Patiënten met artrose aan de heup- en kniegewrichten krijgen de eerste 12 behandelingen met fysiotherapie of oefentherapie vergoed. Hier lees je er meer over.

Artrose Actief beweegprogramma

Bewegen juist goed voor artrose

Veel mensen met artrose aan knie of heup durven niet te bewegen uit angst dat pijn toeneemt en de klachten erger worden. Maar bewegen is juist heel belangrijk bij reumatische aandoeningen. Daarom werk je bij ons Artrose Actief beweegprogramma onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut aan versterking van je spieren, verbetering van conditie en meer stabiliteit bij bewegen.

Nog niet overtuigd dat bewegen bij artrose juist sterk aan te bevelen is? Lees dan dit artikel.

Wat we jou beloven

Oefentherapie is bewezen effectief. Je ervaart minder pijn, en je dagelijkse activiteiten - zoals in en uit de auto stappen, schoenen aantrekken en traplopen - zijn makkelijker uit te voeren. Ook kun je verder lopen en fietsen. Je bent actiever, weet je op een verantwoorde manier te bewegen en hebt daardoor ook meer zelfvertrouwen.

Het programma

In 12 weken werk je individueel of in groepsverband aan versterking van je spieren, verbetering van conditie en meer stabiliteit bij bewegen. Je wordt begeleid door een gespecialiseerde fysiotherapeut en jouw persoonlijke doelen staan daarbij centraal. Naast de wekelijkse groepsles krijg je ook een (online) oefenprogramma voor thuis. Na afloop ontvang je een beweegadvies van je fysiotherapeut en ben je klaar om op je eigen niveau zelfstandig, gemotiveerd en met plezier dagelijks te bewegen.

Stap 1 - Eerste gesprek en testen

Stap 2 - Beweegprogramma

Stap 3 - Dagelijkse bewegen

Kosten

100% vergoeding vanuit de basisverzekering

Locatie en tijden

Neem contact op met ons team voor de actuele tijden per locatie.

Wil je actiever in het leven staan en minder pijn ervaren? Meld je dan aan voor het Artrose Actief beweegprogramma. Heb je vragen over jouw specifieke situatie? Neem contact op met ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten en ontvang persoonlijk advies.