Afspraak maken Online afspraak maken

Drs. Charlotte Kloek

IMG 3849

Charlotte Kloek studeerde in 2018 af als fysiotherapeut aan THIM Hogeschool in Nieuwegein. Na haar eerste studie, bewegingswetenschappen te Maastricht, die zij In 1991 heeft afgerond, miste zij het daadwerkelijke behandelen en begeleiden van mensen met een beweegprobleem. Na zeer diverse werkzaamheden motiveerde haar blijvende passie voor het menselijk bewegen haar om fysiotherapeut te worden.

In het behandelen van mensen met uiteenlopende orthopedische klachten komt fysiotherapie in brede zin aan bod. Elk beweegprobleem vraagt om z’n eigen oplossing. Het zoeken naar een oplossing op maat maakt voor haar het vak van fysiotherapeut zo interessant.

Ze heeft een bijzondere interesse voor de ouder wordende mens. Mensen worden steeds ouder en blijven vaak langer zelfstandig wonen. Daarbij moet de kwaliteit van leven geborgd worden. Met behulp van fysiotherapeutische oefeningen hoeft bijvoorbeeld het treetje naar de voordeur geen obstakel te worden. En zelfstandig naar buiten kunnen gaan, verhoogt daadwerkelijk de kwaliteit van leven. In de nabije toekomst zal Charlotte zich ook gaan richten op valpreventie.

Naast ouderenfysiotherapie heeft zij grote belangstelling voor de roeisport. Zij is al vele jaren actief (wedstrijd)roeister. De kennis van de roeihaal gekoppeld aan haar expertise als fysiotherapeut is een waardevolle combinatie.

Charlotte is werkzaam in Breda en bij de DC klinieken in Breda.

Bijzondere interesse op het gebied van:

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met