Afspraak maken Online afspraak maken

Sam Kranse versterkt het team in Dordrecht en Rotterdam

Sam Kranse
27/01/2016

Deze maand is Sam Kranse gestart als fysiotherapeut bij onze locatie in Dordrecht en Rotterdam. Wij willen hem graag aan jou voorstellen maar natuurlijk veel leuker als hij dat zelf doet.

Hallo, ik ben Sam (23 jaar), de nieuwe fysiotherapeut van Topfysiotherapie Delta. Nadat ik het VWO heb afgerond op het Emmauscollege in Rotterdam ben ik fysiotherapie gaan studeren aan de Hogeschool Rotterdam. Door de vele bezoeken aan de fysiotherapeut tijdens mijn atletiekcarrière is de interesse voor fysiotherapie ontstaan.

Mijn grote droom is, door mijn ervaringen in de sport, intensief sporters te begeleiden bij het herstellen en het voorkomen van blessures. Daarnaast interesseer ik me ook in het begeleiden bij revalidatie en vind ik het een uitdaging om mensen te helpen bij klachten met bewegen. Om dit zo optimaal mogelijk te doen, wil ik me in de toekomst specialiseren in de manuele therapie en de sportfysiotherapie. Bij Topfysiotherapie Delta zal ik me gaan bezighouden met het behandelen van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat, het begeleiden van groepen gericht op algemene stabiliteit en kracht én het begeleiden van sporters met aan sport gerelateerde klachten.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met mijn grote hobby, polsstokhoogspringen. Hier train ik 7 keer per week voor in Dordrecht en Rotterdam. Daarnaast ben ik op het moment druk bezig om een appartementje te vinden om samen met mijn vriendin op onszelf te gaan wonen. Tot in de praktijk!

 


Terug naar het overzicht