Afspraak maken Online afspraak maken

Leon Sluimer versterkt het team in Tholen en Halsteren

Leon Sluimer
15/04/2016

Onlangs is Leon Sluimer gestart als fysiotherapeut bij onze locatie in Tholen en Halsteren. Wij willen hem graag aan jou voorstellen maar natuurlijk veel leuker als hij dat zelf doet.

Hallo, ik ben Leon (22 jaar) en in november 2015 afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie. Sinds maart ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Topfysiotherapie Delta locatie Tholen en Halsteren.

Ik vind dat je als fysiotherapeut nooit uitgeleerd bent. Deze zienswijze komt overeen met die van Topfysiotherapie Delta en ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van het enthousiaste, multidisciplinaire team binnen deze praktijk. Met een team van hoogwaardige opgeleide specialisten bieden we ook in Tholen en Halsteren een totaalpakket aan fysiotherapeutische zorg. Om mezelf te blijven verbeteren wil ik me verder gaan specialiseren tot sportfysiotherapeut en manueel therapeut.

Bij Topfysiotherapie Delta zal ik me bezighouden met verschillende patiëntengroepen, aandoeningen, ziekten en syndromen. Met name sport gerelateerde klachten en complexe rugklachten klachten interesseren mij. Door mijn ervaring als begeleider van beweeggroepen zal ik ook extra aandacht hebben voor duurzame fitheid en preventie met behulp van trainingstherapie.
Zowel bij de locatie Tholen als Halsteren hebben we een prachtige trainingsruimte waar ik met patiënten train als onderdeel van een behandeltraject.

Ik zie je graag een keer in de praktijk!


Terug naar het overzicht