Afspraak maken Neem contact op

Topfysiotherapie® De Waterleeght: Specialist in beweging

De praktijk is sinds januari 2004 gevestigd aan de Vossenbergselaan 2 in Kaatsheuvel en sinds oktober 2018 hebben we een tweede vestiging in Rozet, deze is gevestigd in de oude Jozefkerk aan het Wilhelminaplein 41 in Kaatsheuvel.

 

Optimale dientsverlening

Voor klachten of aandoeningen die te maken hebben met bewegen, kunt u terecht bij Topfysiotherapie® De Waterleeght. We beschikken over diverse specialisaties om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

 

Aanmelden kan op verschillende manieren

De openingstijden zijn op maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 20.00 uur. Op vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Op de locatie in de Vossenbergselaan hebben we administratieve ondersteuning tussen 8.00 en 13.00 uur. Dit is de beste tijd om u aan te melden, zodat u zo snel en efficiënt mogelijk te woord gestaan kunt worden.

 

De fysiotherapeut: Specialist in beweging

Als je niet kunt bewegen. Als je niet durft te bewegen. Als je meer moet bewegen. Als je moeite hebt met bewegen. De fysiotherapeut is er voor iedereen. Voor groot en klein. Voor jong en oud. Uw fysiotherapeut van Topfysiotherapie® De Waterleeght onderzoekt, behandelt en adviseert, informeert en motiveert tot het uitvoeren van oefeningen en beter bewegen. Uw fysiotherapeut werkt er samen met u aan om herhaling van klachten te voorkomen.