Afspraak maken Neem contact op

Topfysiotherapie® De Waterleeght: Specialist in beweging

De praktijk is sinds januari 2004 gevestigd aan de Vossenbergselaan 2 in Kaatsheuvel en sinds oktober 2018 hebben we een tweede vestiging in Rozet, dit is gevestigd in de oude Jozefkerk aan het Wilhelminaplein 41 in Kaatsheuvel.

De fysiotherapeut is er voor iedereen. Als je niet kunt bewegen.
 Als je niet durft te bewegen, als je moeite hebt met bewegen of meer moet bewegen. Voor groot en klein, voor jong en oud. Uw fysiotherapeut onderzoekt, behandelt en adviseert, informeert en motiveert tot het uitvoeren van oefeningen en tot beter bewegen. Samen met u werkt uw fysiotherapeut eraan om herhaling van klachten te voorkomen.

Optimale dientsverlening

Voor klachten of aandoeningen die te maken hebben met bewegen, kunt u terecht bij Topfysiotherapie® De Waterleeght. We beschikken over diverse specialisaties om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. U bent hier ook welkom voor het aanmeten van therapeutisch elastische kousen.

U heeft geen verwijsbriefje nodig

U kunt met uw klacht direct naar de praktijk komen zonder verwijzing van de huisarts.

Aanmelden kan op verschillende manieren

De openingstijden: op werkdagen van 8.00 uur tot 20.00 uur.

De fysiotherapeut: Specialist in beweging

Als je niet kunt bewegen. Als je niet durft te bewegen. Als je meer moet bewegen. Als je moeite hebt met bewegen. De fysiotherapeut is er voor iedereen. Voor groot en klein. Voor jong en oud. Uw fysiotherapeut van Topfysiotherapie® De Waterleeght onderzoekt, behandelt en adviseert, informeert en motiveert tot het uitvoeren van oefeningen en beter bewegen. Uw fysiotherapeut werkt er samen met u raan om herhaling van klachten te voorkomen.