Afspraak maken Neem contact op

ZwangerFit!

Gefeliciteerd met je zwangerschap! De zwangerschap is een bijzondere periode in je leven waarin er ook veel verandert, zowel lichamelijk als emotioneel.

Vanaf de 16e week van je zwangerschap tot en met 9 maanden na je zwangerschap kun je mee doen met de ZwangerFit cursus.

De cursus bestaat uit een gedeelte theorie, waarbij dieper wordt ingegaan op de bevalling zelf en op ontspannings- en ademhalingstechnieken. Daarnaast worden er trainingen verzorgd om op een veilige en verantwoorde manier je conditie en fitheid te optimaliseren. Het doel van de training is het verbeteren en/of behouden van de algemene conditie, en het optimaliseren van bepaalde spiergroepen, zoals bekkenbodem-, rug- en buikspieren. Zo kunnen klachten worden voorkomen of verminderd.

Tijdens de trainingen wordt er gebruik gemaakt van cardio-fitnessapparatuur, van muziek, en bijvoorbeeld van grote ballen, gewichtjes en elastische banden. Ook wordt er een partneravond georganiseerd waarin de beleving en de rol van je partner aan bod komt.

Voor of na de ZwangerFit cursus kun je losse lessen aanvragen zodat je je hele zwangerschap actief blijft! De kosten daarvoor zijn 45 euro/maand. Veel zorgverzekeraars vergoeden deze cursus (geheel of gedeeltelijk), controleer daarom je polisvoorwaarden!

Voor aanvullende informatie of aanmelden kun je contact opnemen via telefoonnummer 0416-281188, of je kunt je melden bij de praktijk de Waterleeght in Kaatsheuvel (adres: Vossenbergselaan 2 of via info@waterleeght.nl).

                                                                                                    

Kosten: 10 lessen á 1 uur voor € 100,-
Tijd: dagen en tijden kunnen variëren per cursus.

 

Ik wens je een hele fijne en actieve zwangerschap toe en hopelijk tot ziens!

Jiska Valenteyn

Diensten & specialisaties