Afspraak maken Neem contact op

Groep 11 02 21  

 

Een mooie nieuwe ontwikkeling voor onze praktijk ‘Topfysiotherapie De Waterleeght’:

We zijn voornemens binnenkort een intensieve samenwerking aan te gaan met de ‘TopzorgGroep’; een netwerk van multidisciplinaire praktijken in Nederland met zijn oorsprong in Zeeland. De handtekeningen zijn reeds gezet.

De TopzorgGroep levert voornamelijk multidisciplinaire paramedische zorg zoals (gespecialiseerde) fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, diëtetiek, maatschappelijk werk en psychologie, maar werkt daarnaast nauw samen met Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland voor wat betreft producten als Medisch Specialistische Revalidatiegeneeskunde o.l.v. de revalidatiearts, hartrevalidatie o.l.v. de cardioloog en longrevalidatie o.l.v. de longarts. Verder zijn ze actief op gebied van lifestyle, UWV/WMO- letselschade en arbeidsrevalidatie trajecten. De TopzorgGroep is tevens geauditeerd en aangesloten bij het kwaliteitscertificaat ‘Stichting Keurmerk Fysiotherapie’.  Daarnaast zijn ze voor al hun producten multi-site gecertificeerd door middels van het HKZ kwaliteitscertificaat.

Zie ook: www.topzorggroep.nl en www.srnrevalidatie.nl

De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van Fysiotherapie De Waterleeght en de TopzorgGroep. Hiermee verstevigen we samen de kwaliteit van zorgverlening en ontstaan er nieuwe behandelmogelijkheden voor de patiënt.

We zien uit naar de samenwerking!

Corona update!

Goed nieuws! We kunnen de fysiotherapeutische zorg weer zorgvuldig en behoedzaam gaan uitbreiden. 
Wij hanteren hierin een speciaal hiervoor opgesteld stappenplan en een strikt hygiëneprotocol, gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM en ons beroepsgenootschap. Samen zorgen wij voor een veilig en verantwoord bezoek aan de praktijk.

Indien u een afspraak in de praktijk heeft verzoeken wij u vriendelijk onderstaande richtlijnen te volgen:

  • Kom op de afgesproken tijd naar binnen (max. 5 min. voor aanvang), zodat de tijd die u doorbrengt in de wachtkamer zo kort mogelijk is.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • Kom alléén, en indien noodzakelijk met maximaal 1 ouder of begeleider.
  • Raak zo min mogelijk aan in de wachtkamer en behandelkamer. U kunt tijdelijk geen gebruik maken van ons leesmateriaal.
  • Vermijd zo veel mogelijk toiletbezoek.
  • Neem uw eigen schone handdoek(en) mee.
  • Kom niet indien u klachten heeft van verkoudheid, hoesten, verhoging of koorts en dergelijke.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken op 0416-281188. Wij helpen u graag!

 

 

 

Fysiotherapie De Waterleeght

Of je nu door je rug bent gegaan door een verkeerde beweging op het werk, je tijdens een feestje je enkel verzwikt hebt, of je binnenkort moet revalideren van een heftige operatie; bewegingen die gepaard gaan met pijn of moeite zijn nooit fijn. Daar zijn we bij Topfysiotherapie De Waterleeght natuurlijk van op de hoogte. Daarom helpen we met fysiotherapie in Kaatsheuvel graag om je zo snel en goed mogelijk weer beter te laten bewegen.

Samen bewegen naar beter

Met ons team van fysiotherapeuten hebben we bij Topfysiotherapie de Waterleeght in Kaatsheuvel echt een wij-gevoel. Dat gevoel komt vooral voort uit onze werkwijze. We gaan dan ook graag samen met jou op zoek naar de oorzaak van je probleem. Komen we er niet uit? Dan vragen we gerust een andere fysiotherapeut om hulp. Met de vele specialisaties onder één dak komen we er altijd uit.

En dat gevoel van saamhorigheid, dat wij-gevoel, wordt nog extra versterkt omdat we lid zijn van vereniging Topfysiotherapie®. Deze vereniging zorgt voor nóg meer kennisdeling. Bovendien zorgt het ervoor dat we altijd aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen op het gebied van fysiotherapie.

Leg contact

Heb je een vraag of een klacht, maar weet je niet zeker of fysiotherapie in Kaatsheuvel je erbij kan helpen? Neem contact met ons op, we helpen je graag. Bel 0416-281188 of door een mail te sturen naar info@waterleeght.nl.

 

banner nvfk

Locaties & openingstijden

  • TopFysiotherapie de Waterleeght
  • TopFysiotherapie de Waterleeght
TopFysiotherapie de Waterleeght
Ma
8.00 - 20.00 uur
Di
8.00 - 20.00 uur
Wo
8.00 - 20.00 uur
Do
8.00 - 20.00 uur
Vr
8.00 - 18.00 uur
Za
8.00 - 13.00 uur

Adres
Vossenbergselaan 2
5171CC Kaatsheuvel

0416-281188
Mail ons
Contact

TopFysiotherapie de Waterleeght
Ma
8.00-18.00 uur
Di
8.00-18.00 uur
Wo
8.00-18.00 uur
Do
8.00-18.00 uur
Vr
8.00-17.00 uur

Adres
Gezondheidscentrum Rozet, Wilhelminaplein 41
5171KX Kaatsheuvel

0416-281188
Mail ons
Contact

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten

Leer ons team kennen