Aanmelden Neem contact op

Topfysiotherapie en Haptotherapie de Basis viert lustrum

Topfysio De Basis Persbericht lustrum team NIEUWS
20/11/2017

Topfysiotherapie en Haptotherapie de Basis viert lustrum in gezondheidscentrum Molenakker

WEERT - Op 19 november was het alweer 5 jaar geleden dat Topfysiotherapie en Haptotherapie de Basis haar deuren opende in het multifunctionele pand aan de Noordkade 2 in Weert. In dit centrum zijn diverse zorg- en dienstverleners gevestigd die allen professionals zijn op hun eigen vlak. Ze staan garant voor de juiste zorg en hebben onderling een goede samenwerking.

Professioneel team
De Basis, praktijk voor fysiotherapie en haptotherapie is in 2002 opgestart door Sonja Baetsen. In 2004 voegde Ans Zanders zich toe en werd de praktijk een maatschap. Anno 2017 bestaat het team samen met beide dames uit 7 enthousiaste fysio- en haptotherapeuten. Iedere therapeut heeft een hoog opleidingsniveau en ruime ervaring binnen zijn eigen specialisatie. Daarnaast zijn er dependances in Nederweert, Meijel en sinds kort ook Maarheeze.
Topfysio De Basis Persbericht lustrum team NIEUWS2

Sonja Baetsen: "Sinds we in het gezondheidscentrum Molenakker zitten krijgen we meer aanloop van cliënten. Dit komt omdat we samen met alle zorgverleners een totaalpakket kunnen bieden voor jong en oud. Ons bedrijf is de afgelopen jaren flink uitgebreid omdat de vraag continu groeide. We zijn trots op het huidige team wat er nu staat.’’

Inspelen op veranderende wereld
De Basis biedt naast fysiotherapie, optimale zorg zowel op lichamelijk en/of geestelijk vlak in de vorm van haptotherapie, bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, mindfulness en zwangerschapsbegeleiding.

Ans Zanders: "De afgelopen jaren hebben we een stijging gezien van cliënten die kampen met klachten die te maken hebben met het drukke dagelijkse leven, meer stress en het verwerken van traumatische ervaringen. Veel lichamelijke klachten ontstaan vanuit een verstoorde balans tussen denken, voelen en doen. Onze behandelingen helpen mensen om de verstoorde balans te herstellen. Ofwel het opnieuw leren luisteren naar je eigen lichaam en hier zelf weer invloed op krijgen."

Partners
De Basis werkt daarnaast ook nauw samen met andere deskundigen, zoals huisarts, revalidatie arts, reumatoloog, gynaecoloog, uroloog, internist, psycholoog, seksuoloog of bedrijfsarts.

"Er is regelmatig overleg met verschillende partijen om cliënten zo optimaal mogelijk te begeleiden. Dit is voor ons erg belangrijk zeker in deze continu veranderende wereld. We houden alle ontwikkelingen op de voet bij om zo altijd de beste kwaliteit te bieden in onze diensten."

Kijk voor meer informatie verder op deze website of neem een kijkje op onze Facebookpagina voor tips, nieuwtjes, cliëntverhalen en leuke acties.

 

 


Terug naar het overzicht