Aanmelden Neem contact op

Nu ook trauma verwerking bij de Basis Weert

Topfysio De Basis Seksueel misbruik NIEUWS
03/07/2018

Eigenaresse Sonja Baetsen heeft onlangs de opleiding EMDR Practitioner gevolgd. EMDR staat voor: Eye Movement Desensitization and Reprocessing, dit is een therapie voor iemand die last blijft houden van de gevolgen van een schokkende gebeurtenis.

Binnen de behandelingen Haptotherapie kan dit heel goed worden geïntegreerd. Dit biedt weer meer mogelijkheden voor de cliënten met een vervelende ervaring, die hierdoor problemen ondervinden. Denk hierbij aan een inbraak of het verlies van een dierbare. 
Ook bij diverse andere klachten die geen duidelijke aanwijsbare oorzaak hebben, zoals angsten, depressies, weinig zelfvertrouwen, burn-out en misbruik kan EMDR mogelijk iets betekenen. Sonja heeft veel ervaring als Haptotherapeut en gaat samen met u op zoek naar een behandeling die het beste bij u past.

De volgende stap die zij nu gaat nemen, is het supervisie traject om Master Practitioner te worden. Zo kan zij binnen Topfysiotherapie en Haptotherapie De Basis, haar cliënten nóg beter van dienst zijn.

Met deze nieuwe combinatie heeft De Basis weer een nieuw specialisme bij het bestaande aanbod van diensten.

Ontvangt u graag meer informatie?
Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een intake gesprek. We helpen u graag verder, zodat u weer een nieuwe stap kunt zetten in uw leven.

woman 3221294

 


Terug naar het overzicht