Aanmelden Neem contact op

Cliëntverhalen haptotherapie

Topfysio De Basis clientverhalen NIEUWS
04/12/2017

Door haptotherapie toe te passen maakt haptotherapeute Anke Plomp mensen meer bewust van zichzelf en dit zorgt weer voor een groei in de persoonlijke ontwikkeling.

Lees hieronder een aantal prachtige ervaringen van cliënten:

"Het gaat steeds beter, mijn energie neemt geleidelijk aan steeds meer toe. Heerlijk om weer bezig te kunnen zijn zonder me steeds beperkt te voelen. Mijn pijnklachten zijn nog steeds aanwezig maar ik kan veel beter mijn grenzen aangeven en me zelf temperen. Ik voelde dat op dit moment sporten enorm tegen zit en voor mijn gevoel leverde het niets meer op en het werkte me juist tegen, het voelde niet meer goed??? Dus ben eerlijk geweest tegen mezelf en heb hierna geluisterd.”

"Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne begeleiding die je me hebt gegeven tijdens mijn haptotherapie. Ik ben vorige week aan mijn nieuwe baan begonnen en kwam voor een paar verrassingen te staan waarop ik echt heel ontspannen heb gereageerd en later pas dacht: hé, dat had ik ruim een jaar geleden niet zo gedaan en gekund. Zoals op de eerste werkdag waarbij we een workshop moesten doen met 8 mensen, die ik tot dat moment nog niet kende, en ik voelde me ontspannen en heb een heerlijke avond gehad. Ik zei het 3 weken geleden nog tegen een vriendin van me, met wie ik mijn hapto avontuur steeds heb besproken:

"Haptotherapie is het beste cadeau dat ik mezelf heb gegeven!"

"En vandaag viel er iets tegen, maar binnen een half uurtje was ik het kwijt. Ik ben weer bij mezelf, kan bij mezelf blijven en ben op die manier meer open voor de ander. Ik vind het heel fijn.”

"Ik maak op dit moment een persoonlijke ontwikkeling mee, zo groot en zo fijn!! Het is door de Haptotherapie dat ik dingen nu doe en durf. Er was gisteren een mooie situatie waarin ik mijn gedachten en mijn onzekere gevoel over een bepaalde personele kwestie deelde met iemand. Achteraf dacht ik, wauw ik deelde ook mijn gevoel!!! En het werkte super goed uit!! Wat kan Haptotherapie toch iets moois opleveren!”

 


Terug naar het overzicht