Aanmelden

ZwangerFit®

De ZwangerFit-lessen worden gegeven door Carolien Kamps.

Voor gezonde zwangere vrouwen

ZwangerFit® is een cursus voor de gezonde, zwangere vrouw die graag actief wil blijven tijdens de zwangerschap. Vrouwen die regelmatig sporten en zwanger worden, zoeken vaak naar een verantwoorde manier om zich te kunnen blijven inspannen. Ook mensen met bekkenklachten kunnen meedoen, eventueel met een aangepast programma. Er wordt in een groep geoefend. We houden hierbij rekening met lichamelijke veranderingen, die tijdens de zwangerschap plaatsvinden. Naast het actieve onderdeel van de cursus, besteden we aandacht aan onder andere een juiste houding, bekkenbodemoefeningen, ademhalingstechnieken om de weeën op te vangen en ontspanningsoefeningen. In iedere les komt er een bepaald thema aan bod.

Topfysio De Basis ZwangerFit FB

De cursus

De cursus ZwangerFit bestaat uit 10 lessen: 9 actieve lessen en 1 theoretische bijeenkomst, geheel gewijd aan de bevalling, waarbij de partners welkom zijn. In de 10 lessen komt alle informatie aan bod voor de voorbereiding op de bevalling en de periode erna.

Kosten

Het pakket van 10 lessen kost € 110,-. Instromen kan op elk moment vanaf ongeveer 22-24 weken zwangerschap. Er is gelegenheid tot het nemen van een gratis proefles. De 10 lessen moeten opgemaakt worden in 12 weken, daarna vervallen de gemiste lessen. Indien er zwangerschapscomplicaties optreden, is in overleg een regeling mogelijk. Ook na afloop van de 10 lessen is het mogelijk om, wanneer je je nog fit genoeg voelt, lekker actief te blijven bewegen! De kosten hiervan bedragen € 10,- per les.


Betaling en zorgverzekering

Het is mogelijk de lessen contant, via pin of per bank te betalen: bankrekeningnummer NL73ABNA0520473019 ten name van Baetsen/Zanders. S.v.p. betalen voor aanvang van de cursus. Na afloop krijg je een betalingsoverzicht/factuur die je kunt indienen bij de zorgverzekeraar.  Er zijn enkele zorgverzekeraars die de kosten geheel of gedeeltelijk vergoeden afhankelijk van de aanvullende verzekering.

Lesdag en tijden

De lesdag is dinsdag.
De tijden zijn van:

Lesduur en praktische zaken

Voor meer informatie of inschrijving kun je contact opnemen met de praktijk

0495-532334. Een e-mail sturen kan ook, naar: info@debasisweert.nl

 

Diensten & specialisaties