Maak een afspraak Neem contact op

Handtherapie

Gewrichten, banden en spieren van de hand en onderarm zijn nauw met elkaar verbonden. Een klein letsel hieraan kan al moeite geven met bewegen. Uw handen zijn onmisbaar. Bij onze locatie in Tholen kunt u terecht voor klachten aan handen, armen en vingers.

Voor jong en oud

Handfysiotherapie is er voor jong en oud, voor problemen die komen door sport, spel, werk, het klimmen der jaren, maar ook na een operatie of bij chronische pijn.

Wanneer naar de handtherapeut?

Beste mogelijke behandeling

Wat de reden van uw komst ook is, met een doelgerichte behandeling zijn wij u altijd deskundig van dienst. Wij helpen u zo snel mogelijk van uw klacht af of dragen bij aan de best mogelijke revalidatie. Samen met u willen wij inzetten op een zo kort mogelijke behandelperiode.

Officieel geregistreerde fysiotherapeuten

In Tholen is een officieel geregistreerde fysiotherapeute u van dienst. Zij heeft specifieke kennis en ervaring in het behandelen van alle soorten klachten in de hand-arm-regio. Zij is eveneens lid van het Nederlands Genootschap voor Handtherapie. Hier bent u letterlijk in vertrouwde handen.

Zonder verwijsbrief

Voor behandeling kunt u terecht na doorverwijzing van uw arts of specialist. Ook zonder verwijsbrief bent u welkom met uw vragen en voor behandeling van uw klacht.

Maak direct en eenvoudig een afspraak voor handenfysiotherapie.

Diensten & specialisaties