Afspraak maken Online afspraak maken

Freek Weijers, MSc.

IMG 3854

Freek Weijers studeerde in 1996 af als docent Lichamelijke Opvoeding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) te Tilburg. In 1999 rondde hij de opleiding Fysiotherapie af aan de opleiding Fysiotherapie van de Avans Hogeschool te Breda. Sindsdien is hij werkzaam als fysiotherapeut.

Hij specialiseerde zich in Manuele therapie, waarin hij in 2005 'Met onderscheiding'' afstudeerde aan de Faculteit Geneeskunde & Farmacie van de Vrije Universiteit Brussel. Daarna specialiseerde Freek zich in de sportfysiotherapie waarin hij in 2008 eveneens afstudeerde 'Met onderscheiding' aan de Faculteit van de Lichamelijke Opvoeding en Kinestherapie aan de Vrije Universiteit Brussel.

Hij is naast zijn werkzaamheden binnen de praktijk onder andere stagedocent van de opleiding Manuele therapie van de Vrije Universiteit Brussel. Ook is Freek betrokken geweest als docent bij de cursus Directe Toegankelijkheid (DTF) en was in 2009 betrokken bij de ontwikkeling van het Fysio-EPD (Elektronisch Patiënten Dossier) namens het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Momenteel is hij bestuurslid van de Verenging Topfysiotherapie (portefeuille ICT& Product). 

Freek is werkzaam in Breda.

 

Bijzondere interesse en kennis op het gebied van:

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met