Afspraak maken Online afspraak maken

Anne Klomp-Juten

IMG 3857

Anne Klomp studeerde af in 1984 aan de opleiding fysiotherapie Hogeschool West- Brabant. Sindsdien is zij werkzaam als fysiotherapeut in de particuliere praktijk.

Van 1985-1987 volgde zij in Antwerpen de opleiding Orthopedische Geneeskunde volgens Cyriax.

Middels diverse cursussen heeft zij zich bekwaamd op het gebied van fysiotherapie bij ouderen. In onze praktijk verzorgt Anne de thuiszorgfysiotherapie. 

Bij Fysiotherapie in de thuiszorg staat de fysiotherapeutische zorg voor ouderen en chronisch zieken die thuis wonen centraal. 
Het is vaak functioneler, effectiever en efficiënter om patiënten thuis te helpen in plaats van in de praktijk.

Onze praktijk biedt deze vorm van fysiotherapie, waarbij de therapeut gespecialiseerd is in de problematiek rond thuiswonende ouderen met een lichamelijke beperking of ouderen die extra kwetsbaar zijn. Denkt u hierbij aan ondersteuning van de zelfredzaamheid, valpreventie of postoperatieve begeleiding.

Daarnaast heeft Anne veel ervaring met het behandelen van aandoeningen die stress-gerelateerd zijn (hyperventilatie , spanningshoofdpijn) , behandelen van reumatische aandoeningen en het behandelen van patiënten met de ziekte van Parkinson. Daarnaast is zij erg ervaren in het post-operatief behandelen van mensen die een nieuwe knie of heup hebben gekregen.

Zij volgde een cursus voor het behandelen van mensen met claudicatio intermittens klachten ("etalage-benen") en is lid van het claudicationetwerk.

Anne is werkzaam in Breda.

Bijzondere interesse en kennis op het gebied van:

Terug naar het overzicht

Maak ook kennis met