Afspraak maken Online afspraak maken

Topfysiotherapie® Delta - Breda

Wij zijn een team van deskundige en enthousiaste fysiotherapeuten die volgens de huidige richtlijnen zijn geschoold. Wij zijn opgenomen in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, het KNGF. Belangrijke specialisaties zoals manuele therapie en sportfysiotherapie hebben wij in huis. Als lid van de Vereniging Topfysiotherapie®, voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen en doelmatigheidseisen van de zorgverzekeraars. Voor u betekent dit dat u zeker kunt zijn van een goede organisatie van de praktijk. Topfysiotherapie Delta heeft vestigingen in de Delta regio; tussen Rotterdam en Antwerpen en tussen Vlissingen en Tilburg. De vestigingen vindt u in: Breda en in Tholen. Wij garanderen dat er altijd een fysio voor u beschikbaar is.

Ons speerpunt is kwaliteit

Speerpunt van Topfysiotherapie® Delta is kwaliteit. U staat centraal. Het is ons streven de behandeling altijd zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij proberen u altijd binnen 48-uur te behandelen. Topfysiotherapie® Delta is aangesloten bij de Vereniging Topfysiotherapie®, wat betekent dat onze praktijkvoering wordt getoetst door de collega’s van de vereniging en ook dat u kunt rekenen op een transparante werkwijze. Een heldere vorm van informeren, adviseren en duidelijkheid over de behandeling, zal het resultaat van de behandeling ten goede komen. De fysiotherapeuten maken regelmatig gebruik van "online vragenlijsten" om uw klacht nog beter te begrijpen en beter te kunnen behandelen. Wanneer u bent uitbehandeld zal de therapeut aan u vragen of hij een "tevredenheidsenquête" mag aanbieden. Om zowel de online vragenlijsten als de enquête in te kunnen zetten zal uw mailadres door ons worden geregistreerd.

Kenmerken voor een behandeling bij Topfysiotherapie® Delta

Geen verwijsbriefje meer nodig

U kunt zich, zonder verwijzing van de huisarts, aanmelden voor behandeling. In principe wordt binnen 48 uur daarna een afspraak voor de behandeling gemaakt. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen ten aanzien van de behandelaar en/of afspraaktijd.
Als u chronische klachten heeft of als u behandeling door een ergotherapeut nodig heeft, dan heeft u wél een verwijzing van een specialist nodig.

Afspraak maken

U kunt zich op verschillende manieren bij de praktijk aanmelden:

Screening en onderzoek

We beginnen met een screening van ongeveer 10 minuten. Wijzen de resultaten uit dat behandeling bij een (gespecialiseerde) fysiotherapeut geschikt voor u is, dan volgt een fysiotherapeutisch onderzoek en bepalen we op basis van de benodigde specialisatie wie uw behandelend fysiotherapeut zal zijn. Mochten de resultaten uitwijzen dat uw klacht niet met fysiotherapie kan worden behandeld, dan zullen we aanraden contact op te nemen met uw huisarts.

Tevens bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan uw eerste afspraak een online intake te doen. Dit is het elektronisch intake dossier.