Afspraak maken Online afspraak maken

Fysiotherapie Breda

Of je nu last hebt van een knieblessure na een hockeywedstrijd, aan het herstellen bent van een heftige operatie of door zwaar lichamelijk werk door je rug bent gegaan; als je een klacht hebt die pijn of moeite met bewegen veroorzaakt, dan is dat nooit fijn. Daarom staan we je graag bij in je herstel met fysiotherapie in Breda. Alles om jou zo snel en gericht mogelijk weer met plezier te laten bewegen.

Samen bewegen naar beter

Bij fysiotherapie in Breda denken we in de wij-vorm. Samen met jou gaan we op zoek naar de kern van het probleem. Vervolgens maken we samen een behandelplan, dat ervoor gaat zorgen dat we je zo efficiƫnt en effectief mogelijk gaan helpen met je klacht.

We werken samen met diverse ketenpartners zoals huisartsen, de DC klinieken in Breda, pijnartsen, het Amphia en Bravis ziekenhuis, ergotherapeuten, podotherapeuten en diverse sportverenigingen. Allemaal vanuit de gedachte: "samen bewegen naar beter".

Die wij-gedachte wordt versterkt doordat de fysiotherapie in Breda onderdeel is van een groter geheel, namelijk: Topfysiotherapie Delta. Met vestigingen in onder meer Breda en Tholen kunnen we altijd zorgen dat er voor jou een fysiotherapeut beschikbaar is. Bovendien zorgt de overkoepelende vereniging Topfysiotherapie ervoor dat we altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van fysiotherapie.

Heb je een vraag of klacht?

Heb je een vraag over fysiotherapie in Breda? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 076-8200255 of stuur een mail naar info@topfysiotherapiedelta.nl.

Locaties & openingstijden

  • Breda
Breda
Ma
07.30 - 19.00
Di
07.30 - 19.00
Wo
07.30 - 19.00
Do
07.30 - 19.00
Vr
07.30 - 19.00

Adres
Zomergemstraat 2a
4826 CW Breda

076-8200255
Mail ons

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten

Leer ons team kennen