Maak een afspraak Neem contact op

Fysiotherapie Bergen op Zoom

Of je nu last hebt van een blessure na een atletiekwedstrijd, een NK, EK of revalideert van een operatie; pijn of moeite met het bewegen van je lichaam is nooit fijn. We helpen je daarom met fysiotherapie in Bergen op Zoom graag snel, gericht en als het even kan met het doel om ook op de lange termijn pijnloos en goed te kunnen bewegen.

Samen bewegen naar beter

Ons team van specialisten bij fysiotherapie in Bergen op Zoom denkt graag in de wij-vorm. Zo gaan ze samen met jou op zoek naar de basis van jouw probleem. Vervolgens stellen we een behandelplan op wat ervoor moet gaan zorgen dat jouw klacht verholpen wordt en jij jouw prestatie weer kunt neerzetten. Samen bepalen we jouw doel en werken we toe naar een mooi resultaat. Speciaal voor de leden van A.V. Spado hebben we een gratis blessurespreekuur. Alles draait bij ons om snel herstel. Het tijdstip en de dagen van het spreekuur vind je op onze website.

Daarnaast wordt dat wij-gevoel versterkt doordat de fysiotherapie in Bergen op Zoom onderdeel is van Topfysiotherapie® Delta. Met vestigingen in onder meer Breda, Tholen en Roosendaal zorgen we er altijd voor dat er snel een fysiotherapeut beschikbaar is voor jou. Bovendien zorgt de overkoepelende vereniging Topfysiotherapie® ervoor dat we altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van fysiotherapie.

Ben je geen sporter of geen lid van A.V. Spado? Geen probleem! Onze specialisten zijn voor iedereen bereikbaar.

Heb je een vraag of klacht?

Vraag je je af of wij je door middel van fysiotherapie in Bergen op Zoom kunnen helpen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 076-8200255 of mail jouw vraag naar info@topfysiotherapiedelta.nl.

Locaties & openingstijden

  • Bergen op Zoom
Bergen op Zoom
Di
15:00 - 21:00
Do
15:00 - 21:00

Adres
Sportpark Rozenoord - Beukenlaan 16
4624 AE Bergen op Zoom

076-8200255
Mail ons

Maak kennis met onze praktijk en team van specialisten