Bel me terug Virtual Tour

September 2020:

Ergotherapie bij Topfysiotherapie Bavel

Met veel plezier kunnen we verkondigen dat Topfysiotherapie Bavel en Ergotherapie Hamers per 1 oktober 2020 een officiële samenwerking aangaan. We hebben er allebei veel zin in. Door onze krachten te bundelen hopen we onze zorg  nog efficiënter te kunnen aanbieden. Zoals het ons motto betaamt dus: “samen bewegen naar beter”. Van harte welkom in ons team Judith!

Voor meer informatie over ergotherapie en over Judith verwijzen we u graag naar de ergotherapie pagina

IMG 0130

Judith Hamers en Ton Vogelaar tekenen de samenwerkingsovereenkomst.

April 2020:

Het nieuws wordt momenteel letterlijk beheerst door corona. Wij zijn op een andere manier open en proberen u zoveel mogelijk online en telefonisch bij te staan. Voor de actuele ontwikkelingen hebben we een speciale "corona virus" update pagina aangemaakt op onze site. Daarnaast vindt u de over ons tele-consult op deze pagina willicht interessant.

December 2019:

Vanaf begin 2020 gaan wij in samenwerking met Anytime fitness Bavel starten met de cursus valpreventie. Deze cursus zal gegeven worden door onze gespecialiseerde therapeuten Roy van der Linden en Loretta Scheurwater. Samen gaan zij met u op weg naar een betere balans. U kunt meer informatie in de folder vinden. Opgeven kan via ons telefoonnummer 0161-431998.

November 2019:

Wij feliciteren onze therapeute Anouk de Jong met het behalen van haar diploma Oedeemfysiotherapie.  Anouk is ondertussen officieel ingeschreven en het kwaliteitsregister voor oedeem therapeuten bij het koninklijk genootschap voor Fysiotherapie. Vanaf januari 2020 zal Anouk de oedeemtherapie voor de patiënten van onze praktijk gaan verzorgen.

mei-2019: Voor alle inwoners van Bavel!

Elke woensdag vanaf 18.00 is ons GRATIS spreekuur op locatie Anytime Fitness Bavel, Pastoor Doensstraat 8a, toegankelijk voor alle inwoners van Bavel. Heeft u lichamelijke klachten en wilt u geheel vrijblijvend een vakkundig advies? Meld u dan nu aan via 0161-200 002 om gebruik te maken van deze unieke service!

maart 2019 heeft Topfysiotherapie Bavel een nieuwe locatie in de Ijpelaar, Breda

Verheugd zijn we met onze nieuwe locatie binnen huisartsenpraktijk Wilms op de Zwijnsbergenstraat 135a te Breda. Onze specialisten Sander van Bergen en Victor Gielen staan op maandag, woensdag en donderdag hier tot uw beschikking. Voor meer info zie ook: https://huisartswilms.nl/fysiotherapie

januari 2019 is Kinderfysiotherapie Zandbergen onderdeel van Topfysiotherapie Bavel

Esther Zandbergen heeft per 1 januari haar praktijk ondergebracht Topfysiotherapie Bavel. De kinderfysiotherapie is daardoor een extra specialisatie binnen onze praktijk. Esther kan zich door de overgang volledig gaan richten op hetgeen ze het liefste doet, namelijk kinderen begeleiden en behandelen. Wij zijn erg verheugd dat Esther als ervaren en gedreven collega nu onderdeel uitmaakt van ons team. 

Topfysiotherapie Bavel is aangesloten bij het Schouder Netwerk West Brabant

Doel van het netwerk is de zorg voor patiënten met schouderproblemen verder te verbeteren en te professionaliseren. Dit doen we door de samenwerking tussen de verschillende gespecialiseerde zorgverleners te optimaliseren en door kennis en ervaring met elkaar te delen. Voor de patiënt maakt het netwerk het regionale aanbod van de gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg bij schouderklachten of na een schouderoperatie inzichtelijk.

Het Schoudernetwerk  West Brabant is een samenwerking van specialisten van het  Amphia ziekenhuis (orthopedisch chirurgen drs. Maaike van den Borne, radioloog drs. Jeroen Turkenburg, sportarts drs. Ton Langenhorst en neuroloog drs. Jiska Fermont) en praktijken voor fysiotherapie in de regio Breda. Deelnemers aan het netwerk beschikken over de juiste kennis, scholing en ervaring op het gebied van schouderklachten.

Onze fysiotherapeut die zich heeft aangesloten bij het Schouder Netwerk West Brabant is Victor Gielen. Samen met Sander van Bergen en Ton Vogelaar (beiden ook MSU echografist) vormt hij binnen Topfysiotherapie Bavel het team van specialisten op het gebied van diagnose en behandeling van schouderklachten. 

Voor meer informatie over het schouder netwerk West Brabant gaat u naar: https://schoudernetwerkwestbrabant.nl/