Bel me terug Virtual Tour

Tele-consulting bij Topfysiotherapie Bavel 

Wat houdt dit in en hoe werkt dit?

Met de huidige situatie proberen we u waar mogelijk ook op afstand van dienst te zijn. Door gebruik te maken van onze online intake vragenlijst, videobellen, digitale huiswerk oefeningen en het afleveren van hulpmiddelen kunnen wij u bij te staan zonder fysiek in contact te staan. 

Bij het tele-consulting gaat de intake als volgt:

  1. Nieuwe cliënten die zich aanmelden worden gevraagd om eerst het online intake formulier in te vullen. Na uw telefonische aanmelding krijgt u deze vragenlijst via de mail toegestuurd
  2. Vervolgens bellen wij ze terug om inhoudelijk te overleggen en uw dossier verder aan te vullen;
  3. U krijgt adviezen over wat er mogelijk aan de hand is en wat hoe u het beste met uw klachten kunt omgaan.
  4. Naar aanleiding van dit gesprek zijn er momenteel de volgende vervolgopties mogelijk: 
    1. U krijgt alleen advies vanuit tele-consult en er wordt mogelijk een controle bel of video afspraak ingepland.(Voor het videobellen vind u hier de handleiding.:
    2. Er worden oefeningen toegestuurd middels ons digitale huiswerk oefeningen programma en er wordt een videoconsult ingepland om dit verder te bespreken.

In deze video kan u ook een beeld krijgen wat we nu als fysiotherapeuten wel voor u kunnen betekenen. Ook voor de allerkleinsten heeft onze kinderfysiotherapeute deze videoboodschap gemaakt om uitleg te geven over de mogelijkheden van videobellen en hulp op afstand.

(Het tele-consult zal net als een fysiek consult gedeclareerd worden bij uw zorgverzekering of wanneer u geen aanvullende verzekering heeft bij u in rekening worden gebracht)

Diensten & specialisaties