Bel me terug Virtual Tour

Sportfysiotherapie

Heeft u een sportblessure? Wilt u meer weten over de opbouw van uw training? Uw sportfysiotherapeut kan u hierbij helpen.
De sportfysiotherapeut kijkt naar de sport die u beoefent en naar de sportblessure. Hoe deze is ontstaan en welk behandelplan hier het beste bij past. Het behandelplan is bedoeld om tot optimaal herstel te komen. Soms past ook manuele therapie in het behandelplan.
De sportfysiotherapeut is er voor beginnende en doorgewinterde sporters en professionals. Hij geeft ook begeleiding en behandeling als u zich voorbereid op specifieke prestaties.

Binnen onze praktijk is Nicky Verbunt onze sportfysiotherapeute. Ze heeft haar master opleiding tot sportfysiotherapeute aan de Vrije Universiteit van Brussel in 2017 afgerond. 

Nicky is namens de praktijk hoofdverzorgster bij VV Bavel en als zodanig op donderdagavond op de club aanwezig waar er voor de leden van VV Bavel ook een gratis inloopspreekuur is.

Ons hele team bij de voetbal vereniging Bavel bestaat uit:

Bart Kant : hij is op dinsdagavond op de club voor de verzorging van de herenselectie en tevens verzorger voor en tijdens de wedstrijden.

Nicky Verbunt : zij is op donderdagavond op de club voor de herenselectie en het inloopspreekuur

Roy van der Linden: hij verzorgt op woensdagavond  en op de wedstrijddagen de dames selectie.

Diensten & specialisaties